Kändis bröst

0 Comments

kändis bröst

12 svenska kvinnor står ensamma framför kameran med en bild på sina egna bröst i famnen för att kanske, kanske kunna rädda någon annans. Den heter "Klämkalendern ". Och i den visar 13 svenska kända kvinnor och en man sina bröst – allt till förmån för Bröstcancerfonden. Tänkte starta en ny tråd med bilder på svenska kändisar som visat brösten, nippeln. Här är några att börja med! Josephine Bornebusch.

Kändis bröst - she's calling

Har du koll på talsmusiken? En person i Siepens närhet har nämligen börjat sätta ned foten mot hans avklädda dopp. Och stolt över att jag ser ut såhär, det ska ingen ta ifrån mig gå in på bloggen och kolla vad jag skrivit www. Det råder inga tvivel om att den här power-kvinnan är feminist. Att visa bröst på det här fina sättet är en påminnelse om hur viktigt det är att vi tar hand om våra. För nu frågar jag dig på riktigt: Timell visade mig sitt kön -

Kändis bröst - Free

Är det "Idol"-final så är det. Varje dag insjuknar 20 kvinnor i bröstcancer. Kommer du ihåg kändisarnas privata twitterbilder? Under sångtävlingen tog Pär Lernström av sig helt naken — och gjorde sin egen version av Miley Cyrus skandalvideo till låten "Wrecking ball". Precis som Lernström greppade "Mums Mums" tag i en rivningskula och gränslade den spritt språngande naken innan han svingade in på scenen till publikens vilda jubel.

Categories: free xxx movies

0 Replies to “Kändis bröst”